Over JBI

   Doelstelling

JBI staat voor Jongbloed Bedrijfswagen Inrichting en spitst zich toe op het ontwerpen, inbouwen en leveren van inrichting systemen op maat voor elk type bedrijfswagen. 

Onze doelstelling is om er voor te zorgen dat een bedrijfswagen op een professionele en veilige manier wordt ingericht. 

JBI specialiteiten zijn: Stellingsystemen op maat, vloer- en wandbekleding, imperialen, sidebars, daksystemen, omvormers, signalering, verlichting, koelboxen, laptopdragers, track & trace, alarmsystemen, Bluetooth handsfree, achteruitrijcamera’s, kortom, wij leveren alles om een voertuig zo ergonomisch en gebruiksvriendelijk te maken tegen zeer interessante voorwaarden.www.buscompleet.nl 


 
   Service


   Professionele oplossing

Rammelend gereedschap, rondslingerende onderdelen en los klein materiaal. Ergert u zich daar ook zo aan in uw bedrijfswagen(s)? Dan is het nu tijd voor een passende en professionele oplossing: een bedrijfswageninrichting van JBI!

Wij zorgen ervoor dat de laadruimte van uw bedrijfswagen(s) ordentelijk en overzichtelijk wordt ingericht.

Wat bieden wij onze klanten:

   Een persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk gesprek stellen wij ons voor en informeren u over de mogelijkheden betreffende onze producten en diensten. Natuurlijk is het ook mogelijk om op onze site eerst een offerte aan te vragen. Wij werken uw offerte aanvraag binnen één werkdag uit en mailen deze direct naar u door.

  Inbouw

JBI beschikt over een eigen inbouwdienst, in principe staat binnen twee weken na plaatsing van uw order, uw bedrijfswagen rijklaar. Vervoert u speciale goederen, apparatuur of gereedschap dan ontwikkelen wij samen met u een bedrijfswageninrichting op maat. Na onze werkzaamheden leveren wij het voertuig schoon op. Het enige dat u nog hoeft te doen, is het inpakken van uw producten en gereedschap!

   Service

Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan, garanderen wij dat de service binnen twee weken is opgelost.

   Turnkey service voor onze klanten

JBI biedt voor zijn klanten een Turnkey-service pakket aan, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over planning en afwikkeling van uw order. Uiteraard wordt u van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden.

   Concurrerend:

Niet alleen zijn onze producten meteen al scherp in prijs,maar door het lage gewicht van een ons bedrijfswageninrichting systeem kunt u jarenlang rekenen op een flinke besparing.

Zo is kiezen voor een bedrijfswagensysteem van JBI wel heel logisch!

  Bus inrichting Ford Custom

    One Stop Shop Deventer  

      (One Stop Shopping)


Gegevens

Jongbloed Bedrijfswagen Inrichting (JBI)

Veenhuizerweg 249 a

7325 AM Apeldoorn

(Bedrijvenpark Oost)

Telefoon    055 8 444 329

E mail        info@j-b-i.nl

Internet     www.j-b-i.nl


KvK.nr:  55174914

BTW-id: NL001377575B50